REVOLTĂTOR! Factură de 5000 de lei la curent pentru un apartament NELOCUIT

REVOLTĂTOR! Factură de 5000 de lei la curent pentru un apartament NELOCUIT

Enel dă lovitura: o femeie a primit o factură de curent uriaşă pe adresa unui apartament în care nu stă nimeni de 24 de luni.

Otilia Crâznic este cea care a sesizat suma enormă de plată de pe factura apartamentului său de pe strada Mărăşeşti.

Problema este că aceasta a locuit în străinătate în ultimii doi ani, iar în apartament a pus piciorul doar de câteva ori mama Otiliei, proprietar legal al locuinței.

Mama mea locuieşte la țară, departe de oraş. Eu am fost plecată în străinătate în ultimii doi ani. Practic casa a fost goală. Nu am lăsat absolut nimic în priză. Mama a trecut pe acolo doar o dată la două luni să dea contorul. Facturile erau mereu de maxim doi lei, până acum, când m-am trezit cu suma de 50 de milioane vechi de plătit şi un consum aberant de mare„, declară Otilia Crâznic.

Bineînteles, aceasta nu va plăti suma exorbitantă de pe factură, dar este condamnată la multe drumuri inutile pentru a rezolva problema cauzată de compania de electricitate, fiind obligată şi astăzi să stea aproape cinci ore la un sediu Enel, fără a primi o rezolvare sau un ajutor.

Încercarea noastră de contactare a celor din partea Enel pentru un punct de vedere a eşuat. Am sunat la toate numerele afişate pe internet iar la niciunul din apeluri nu am primit răspuns.

Înțelegem acum cât de preocupat este Enelul de proprii clienți.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.