HALUCINANT! Aradul plăteşte unei firme cu un singur angajat câte 2400 de euro să îmbrace fiecare poliţist local

HALUCINANT! Aradul plăteşte unei firme cu un singur angajat câte 2400 de euro să îmbrace fiecare poliţist local

Primăria Municipiului Arad va plăti 360.000 de euro pentru uniformele poliţiştilor locali, potrivit unei licitaţii publice.

Beneficiara uriaşei sume este o firmă cu un singur angajat: Tactica Outdoor SRL, înfiinţată în 2015 (vezi jos!).

Informaţia a stârnit un val de indignare pe Facebook.

Iată ce a scris Marcel Chişcan: „360.000€ – uniforme la poliția locală… Angajați 178 de persoane din care ne-purtători de uniformă cel puțin vreo 20-30 (Serviciul disciplina în construcții, birou tehnic informatic și mai câțiva) deci în total, cu mare indulgență, maxim 150 de persoane… Așadar cel puțin 2.400€/persoană pentru uniforme… Inițial am crezut că o fi trecut Pro Arhitectura în industria modei sau că a deschis Glad Varga croitorie, dar nu, de fapt beneficiar al contractului e o firmă cu un singur angajat și care a avut, cel mai mult într-un an, o cifră de afaceri cam cât contractul pentru uniforme… Așa-i când sunt bani de la buget, munciți de alții, într-un oraș cu cele mari taxe din vestul țării… Transpuns în lei la cursul zilei înseamnă 11.401 lei/persoană… Temă de casă: calculați câte luni muncește un operator din zona industrială pentru ca din taxele de pe salariul lui să plătească uniforma unui gardian public, pardon, polițist comunitar… Apropos „justiția” aia „corectă” pe care o apără unii dintre noi, unde-i?… Coldea ce mai face, e bine sănătos?”.

https://www.facebook.com/marcel.chiscan/posts/10156362593723299

Dezvăluirea a stârnit şi reacţia senatorului Mihai Fifor: „Cu ce se mai ocupă Falcă, atunci când nu e cu mâinile până la coate în buzunarul arădenilor? Simplu… cu băgatul mâinilor până la coate în buzunarul arădenilor. Adică, cu jaful din bani publici.”

 

 

  1. Un aradean get-beget 6 martie, 2019, 10:40 am

    Trist!Sunt curios daca se vor lua masuri de anulare a contractului?!Sau ramane asa cum a ramas si plata bancutelor de pe Metianu!Se vor face verificari?Ce masuri trebuiesc luate,in acest caz?Cine raspunde pentru aceasta bataie de joc?

    Raspunde
  2. Oare cu cine e in cardasie dl Falca?
    Curaj maxim sa-ti bati joc de aradeni!
    Multumim domnului primar pentru hotararile nesimtite si pentru abuz!!!

    Raspunde
  3. Subspeciile astea politice s au inspirat dupa modelul italian, adica Armani face toate uniformele la Carabinieri. Si, acolo uniformele sunt undeva la 1300 de Euro , dar facute de Armani. Pai acuma , firma lui peste prajit din Oradea ii mai prejos ca Armani ? Si Politia locala se poate masura direct cu Carabinierii … Logic… In tara asta fara scrupule, rusine si onoare … Bine zicea Vadim, pe stadion cu totii ca nu merita altceva…..

    Raspunde
  4. In Spania re-inoirea uniformelor a costat 44 Euro pe uniforma.
    Iata textul :
    El cambio no implicaría renovar completamente los uniformes, ya que las divisas van acopladas en hombro y pecho, tanto en los uniformes de invierno como en los de verano. El Cuerpo Nacional de Policía está compuesto en la actualidad por más de 68.000 agentes y el gasto por cada uno de ellos oscilaría en torno a unos 44 euros, según la estimación de las fuentes consultadas. La cifra definitiva dependerá, en cualquier caso, del concurso que se abrirá entre las empresas que opten a fabricar las divisas cuando se apruebe la orden interna.

    Raspunde
  5. Este revoltator ce se intampla in mizerabilul nostru orasel. Carati va din orasul asta pana mai puteti. Daca asa continuam in 3-4 ani v om fi la nivelul unei groape de gunoi…. Si la propriu si la figurat…

    Raspunde
  6. Foarte simplu, trebuie sesizat DNA Timisoara. Chiar este strigator la cer.

    Raspunde
  7. […] HALUCINANT! Aradul plăteşte unei firme cu un singur angajat câte 2400 de euro să îmbrace fiecar… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.