Ce spune Primăria Municipiului Arad despre preţul uniformelor pentru Poliţia Locală

Ce spune Primăria Municipiului Arad despre preţul uniformelor pentru Poliţia Locală

Primăria Municipiului Arad a dat publicităţii un punct de vedere cu privire la subiectul achiziţiei de uniforme pentru dotarea agenţilor Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, după ce politicienii din opoziţie şi reprezentanţii societăţii civile au atras atenţia asupra valorii achiziţiei.

„În vederea achiziţionării de uniforme pentru dotarea agenţilor din cadrul Direcţiei Genenerale Poliţia Locală Arad, s-a atribuit un acord cadru cu o durată de 4 ani, în în valoare de maxim 1.685.900 lei (fără TVA).
Acordul cadru a fost încheiat în data de 11.10.2018. Aceasta nu înseamnă că Primăria Municipiului Arad va achiziţiona efectiv uniforme în valoare de 1.685.900 lei (fără TVA). Vorbim despre estimarea unei sume maxime, astfel încât nici măcar în situaţia unor mari fluctuaţii de preţ să nu fim puşi în imposibilitatea de a dota cu uniforme agenţii Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad.
Furnizarea uniformelor se va face în cadrul acordului cadru în baza unor contracte subsecvente care reprezintă angajamentele legale.
Primul contract subsecvent a fost încheiat în data de 2.11.2018 şi este în valoare de 159.804 lei (fără TVA).
Cantităţile de produse care fac obiectul Acordului Cadru (4 ani) au fost estimate ţinând cont de prevederile Legii155/2010 şi a HG 1332/2010 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a poliţiei locale”, afirmă reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad.

Subiectul, intens dezbătut pe Facebook, a ajuns şi în presă.

Citeşte şi:

HALUCINANT! Aradul plăteşte unei firme cu un singur angajat câte 2400 de euro să îmbrace fiecare poliţist local

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.