HALUCINANT: Ce s-a întâmplat, la 6 dimineața, pe acoperișul unei clădiri din Arad (VIDEO)

HALUCINANT: Ce s-a întâmplat, la 6 dimineața, pe acoperișul unei clădiri din Arad (VIDEO)

Liniștea locatarilor de pe strada Mucius Scaevola a fost „spartă” la ora 6 în această dimineață, de niște muncitori care aruncau cu țigle de pe clădirea situată la intrarea în curtea în care arădenii plătesc taxele și impozitele locale.

Muncitorii, care lucrau fără minime norme de protecția muncii, au fost filmați de o arădeancă. Videoclipul a ajuns pe Facebook.

UPDATE 1

Ecaterina Isac, inspector șef al ITM Arad, a declarat că va trimite o echipă de control pe teren, urmând să se aplice măsurile care se impun.

UPDATE 2

Cu privire la această situație, Primăria a dat următorul răspuns: „Zilele acestea, la sediul Direcției Venituri de pe strada Mucius Sceavola se desfășoară lucrări de renovare a acoperișului, mai exact operatorul contractat în acest scop urmează să înlocuiască țigla și leațurile pe care se fixează aceasta, cu altele noi. Lucrările de decopertare a acoperișului au fost demarate în această dimineață, înainte de începerea programului de lucru cu publicul, tocmai pentru a se evita producerea unor evenimente nedorite. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat cetățenilor din zonă”. Astfel, pentru a nu risca să le cadă oamenilor țiglele în cap, firma a preferat să înceapă lucrările la 6 dimineața. (A.P.)

Luni 13 iulie la ora 6 dimineata niste oameni nechibzuiti arunca tigla de pe cladirea Primariei, Taxe locale, într-un vacarm infernal.

Publicată de Crisan Mariana pe Duminică, 12 iulie 2020

  1. Astfel de lucrare ar trebui amendata. O firma din Italia pentru o lucrare similara a inchiriat o macara . Tiglele demontate erau asezate in cos dupa care descarcate intr-un camion.
    Totusi este o diferenta.

    Raspunde
  2. Exact aradeanule, o diferenta enorma care se va marii cu timpul, deoarece am impresia ca ne indreptam catre lumea a 4a , iesind din lumea a 3a cu fruntea sus…. Unde am ajuns…vai de plua noastra

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.