HALUCINANT! Cu ce viteză a circulat un bărbat pe Autostrada Vestului (FOTO)

HALUCINANT! Cu ce viteză a circulat un bărbat pe Autostrada Vestului (FOTO)

Un bărbat a fost surprins circulând cu o viteză uluitoare pe Autostrada Vestului.

Acesta a fost sancționat de polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac, care au desfășurat activități pe autostradă în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră.

„Astfel, în data de 27.08.2022, polițiștii au acționat la ieșirea de pe autostradă în zona localității Margina, din județul Timiș și astăzi, 28.08.2022, pe tronsonul Pecica – Nădlac, scopul nostru fiind prevenirea evenimentelor rutiere negative, precum și depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 98.325 de lei, conform O.U.G 195/2002R. Dintre acestea, 53 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, respectiv:

– pentru depășirea limitei de viteză cu +51 de km/h, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, fiind totodată, dispusă și măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru 90 de zile;

– pentru depășirea limitei de viteză cu +70 de km/h, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, fiind totodată, dispusă și măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru 120 zile;

– 21 de sanctiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor de viteză cu valori mai mici, pentru care nu s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce.

De asemenea, au fost aplicate 7 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 8 pentru nefolosirea luminilor de întâlnire, 8 pentru alte abateri și 1 pentru conducere agresivă, fiind dispusă și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, au fost sancționați și 2 pietoni care staționau pe autostradă”, informează Poliția.

Oamenii legii dau și un exemplu: „La data de 27.08.2022, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina din județul Timiș, un bărbat de 62 de ani, care a condus un autoturism cu viteza de 221 de km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h. Conducatorul auto a fost sancționat contraventional cu suma de 2.900 de lei, fiindu-i aplicată și măsura complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile, elibarându-i-se o dovada fără drept de circulație.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.