HALUCINANT! DE CE n-a mai vrut Gheorghe Falcă să schimbe conducerea Companiei de Apă: Pentru AJUTOR FINANCIAR în CAMPANIA ELECTORALĂ!

HALUCINANT! DE CE n-a mai vrut Gheorghe Falcă să schimbe conducerea Companiei de Apă: Pentru AJUTOR FINANCIAR în CAMPANIA ELECTORALĂ!

Remus Guţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad (CJA) şi prim-vicepreşedinte al PNL Arad, a explicat astăzi „sucirea” cu 180 de grade a lui Gheorghe Falcă, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, în ceea ce priveşte schimbarea conducerii Companiei de Apă Arad (foto).

Concret, înaintea supunerii la vot în Consiliul Judeţean Arad a modificării sistemului de administrare a Companiei de Apă (primul pas în schimbarea conducerii), Gheorghe Falcă i-a spus lui Remus Guţu că nu (mai) trebuie schimbată conducerea societăţii, pentru că directorul acesteia, Gheorghe Bănăţean, a devenit „cooperant” şi că „va ajuta” PNL în campania electorală. Întrebat cum va ajuta PNL, Gheorghe Falcă ar fi răspuns: „Cu bani, ce dracu’!?”.

Falcă a încercat să influenţeze votul din CJA
Totul a fost povestit de Remus Guţu, într-o conferinţă de presă desfăşurată în biroul său de la Consiliul Judeţean Arad. Acesta spune că a fost chemat la partid (PNL) de Gheorghe Falcă la o scurtă întâlnire, cu numai 45 de minute înaintea şedinţei CJA din 22 decembrie 2015, în care se decidea modificărea sistemului de administrare a Companiei de Apă.

Falca Gheorghe„Cu 45 de minute înainte de şedinţă, am fost sunat de domnul Falcă, care pe un ton foarte serios mi-a cerut să vin de îndată la partid, împreună cu consilierul judeţean Covaliv. Acolo l-am găsit pe domnul Falcă cu domnul Micle şi doamna Simona Iorgovan (n.r. – ambii consilieri judeţeni). Când l-am întrebat care este motivul pentru care ne-a chemat a spus că e prea devreme să schimbăm conducerea Companiei de Apă acum, că nu e momentul, că nu e ocazia. L-am întrebat dacă-mi cere în mod expres acest lucru, pentru că dacă-mi cere preşedintele partidului asta, eu, care sunt de cuvânt, aşa voi face, dar domnul Falcă s-a eschivat în privinţa răspunsului. La plecare, mi-a cerut însă să mai rămân un minut cu el şi mi-a spus că domnul Bănăţean a început să fie cooperant şi că ne va ajuta în campania electorală din 2016 (n.r. – tot ce povesteşte Guţu se petrecea în decembrie). Eu l-am întrebat cu ce iar domnul Falcă a răspuns: «Cu bani, ce dracu!?». Mi-a cerut apoi să mă întâlnesc şi cu Bănăţean, care m-a aşteptat în parcare la Consiliul Judeţean şi mi-a confirmat cele spuse de domnul Falcă, adică faptul că ne va ajuta în campania electorală din 2016. Eu i-am spus atunci că nu vreau să fac parte din înţelegerile şi certurile lor şi că am hotărât, împreună cu Adrian Ţolea, preşedintele interimar al CJA, schimbarea sistemului de administrare de la Compania de Apă. Rezultatul a fost acela că votul meu şi al domnului Covaliv au fost hotărâtoare pentru schimbarea sistemului de administrare al companiei”, a povestit Remus Guţu, pentru newsar.ro.

„Falcă a confiscat PNL”
În continuare, acesta s-a lansat în acuze la adresa lui Gheorghe Falcă: „Domnul Falcă doreşte să aibă, simultan, conducerea Municipalităţii şi să preia şi conducerea Consiliului Judeţean Arad, a Prefecturii, a partidului şi aşa mai departe, pentru ca toţi să-i fim sclavi. Asta îşi doreşte domnul falcă şi mă miră faptul că vechii liberali nu iau o poziţie fermă în acest caz, pentru că domnul Falcă a confiscat PNL punând în funcţiile de conducere a partidului doar oameni de încredere din fostul PDL”.
De remarcat, că Remus Guţu şi-a anunţat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Arad.

  1. nimic nou sub soarele politicii autohtone

    Raspunde
  2. Aceasta știre e de competentă DNA

    Raspunde
  3. Partid de parașute am scris asta, nici unul cu coloana vertebrala și sânge în instalație! Pai PNL este partidul lui Ghiță? Chiar nu sunteți în stare sa scăpați de el? Retrageți sprijinul politic, excludeți din partid cei compromisi!Vin alegerile în funcție de ce oameni promovați depinde viitorul partidului, dar sunt convins o țineți ca pana acuma și veți ajunge în grupa de gunoi a istoriei!

    Raspunde
  4. Cum adică cu bani????din banii arădenilor ?? Falca dați demisia ca vine DNA ul si te leagă pt aceste declarații.

    Raspunde
  5. in toata mizeria asta e amestecat si cionca .

    Raspunde
  6. Cel mai pacat este ca oamenii care au devenit pionii celor mari,au renuntat la familii bine inchegate fugind dupa himere si promisiuni ……desarte….am dreptate d-le Gutu……Delia C.

    Raspunde
  7. Guta vezi ca te ezxecuta falcosul!

    Raspunde
  8. Ce face DNA-ul in cazul acestui impostor si parvenit al Aradului???? Nu va sesizati nici de data aceasta???Rusinos………

    Raspunde
  9. Felicitări pt curaj!asteptam DNA

    Raspunde
  10. Ioan Vaida fost detinut politic 15 februarie, 2016, 9:19 pm

    minciuni sfruntate ce pot fi demontate pas cu pas
    1/ dl Gutu e membru PPDD, in aceasta calitate l-am votat personal in 2012
    2. dl Falca e la PDL, nu are nici o legatura cu liberalii ( daca nu ma insel acestia se jurau ca or sa il bata )
    3.compania de apa nu e sub control politic. nu are nici o legatura cu mizeria asta. acolo sunt oameni competenti ce au fost numiti pe criterii de seriozitare., integritate, competenta.
    asa ca nu mai mintiti lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.