HOROSCOP: Ce vicii are fiecare zodie

HOROSCOP: Ce vicii are fiecare zodie

Unele vicii  pot fi înnăscute, altele pot fi dobândite, de-a lungul vieţii. De exemplu, caracterul violent poate fi înnăscut, cât şi dobândit, datorită societăţii în care trăim. Jocurile de noroc, patima băuturii, iubirea de arginţi, şi multe altele, sunt patimi dobândite, apărute în decursul vieţii. În continuare vă prezentăm o serie de vicii pe care le are fiecare zodie în parte.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nativii Berbec sunt dominaţi de dorinţa de a fi mereu conducătorii celor de lângă ei, fiind de părere că ei sunt singurele persoane care au întotdeauna dreptate. Le este greu să accepte sfaturile celor din jur. Alţi nativi sunt dominaţi de patima băuturii. De multe ori în viaţă riscă să rămână singuri datorită egoismului pe care îl afişează.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt dominaţi de patima fumatului şi de dorinţa de a avea mulţi bani, lucru ce le va  întuneca gândirea. Din cauza fumatului, aceştia riscă să aibă probleme mari cu plămânii şi cu căile respiratorii.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt predispuşi la a fi prada patimilor fumatului şi băuturii, încercând mereu cele mai speciale sortimente de ţigări şi băuturi alcoolice. Pe lângă aceste patimi, mai au parte şi de patima shopping-ului excesiv.

 

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Loading...
  1. […] greșeală destul de des întâlnită este aceea de a confunda zodiacul cu horoscopul. În realitate, cele două nu înseamnă același […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.