I-a fost SUSPENDAT CONTUL de INSTAGRAM din cauza acestei fotografii. Ce apare în IMAGINE?! (FOTO)

I-a fost SUSPENDAT CONTUL de INSTAGRAM din cauza acestei fotografii. Ce apare în IMAGINE?! (FOTO)

Te-ai fi gândit că o banală fotografie cu un tort ar putea duce la suspendarea contului tău de pe Instagram?! Ei bine, i s-a întâmplat unei femei, care de Paștele Catolic a făcut un tort pentru familia sa. Și nu este vorba despre un tort oarecare, ci de unul religios.

Femeia, care a prăjiturit ore în șir alături de una din fiicele sale, s-a ales cu contul suspendat după ce a urcat fotografia pe Instagram.

Poza a fost ştearsă automat de Instagram pentru că ar fi încălcat standardele comunităţii, utilizatoarea primind o notificare că i-a fost suspendat contul.

Tortul era decorat cu biluțe de marţipan alb, presărat cu cacao deasupra, pe margini şi o formă rotundă în mijloc, care, spune femeia, îl simbolizau pe Iisus şi discipolii săi.

tort

Nu același lucru au gândit și cei de la Instagram, care au asociat formele de pe tot cu… sâni.

Fiica femeii, Fiona Mosely (FOTO) s-a plâns pe contul ei personal de Twitter că mamei sale i-a fost suspendat contul de Instagram după ce a publicat o imagine cu un tort făcut de sora Fionei.

Fiona Mosely

„Este vorba de un tort clasic de Paşte, este un tort religios, nici vorbă de ceva cu tentă sexuală sau conţinut jignitor. Mama a făcut poza şi a urcat-o pe Instagram. La scurt timp, contul ei a fost dezactivat pentru că a încălcat regulile Instagram” a povestit tânara.

Ulterior, femeia a depus o notificare și contul i-a fost reactivat.

Sursa: independent.co.uk

  1. Bă ăia de la Instagram ori sunt tâmpiți ori orbi.
    Ar trebui ăia închiși pentru că văd numa țâțe în fața ochilor, libidinoșii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.