I-a plăcut „ţeava” de mică! Dezvăluirile INTIME ale Loredanei Groza

I-a plăcut „ţeava” de mică! Dezvăluirile INTIME ale Loredanei Groza

Invitată la emisiunea radiofonică a Andreei Esca, Loredana Groza nu s-a sfiit să vorbească şi despre chestiuni intime, cum ar fi cele legate de primul ei iubit.

Acesta era poreclit „Ţeavă” şi era un cameraman cu care Loredana Groza, acum în vârstă de 45 de ani, a avut o „aventură” la prima ei participare la Festivalul de la Mamaia, pe când avea doar 16 ani. „La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Şi era o relaţie din asta… el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie aşa… că mă bagă în seamă, mă filma pe sub fustă”, a povestit Loredana în direct la radio.

Cameramanul respectiv este Cătălin Catoiu, aflat şi acum în branşă.

Trebuie amintit că în 2014, în timpul unei emisiuni TV unde care făcea parte din juriu, Loredana a dezvaluit pentru prima dată în public identitatea primului ei iubit: „Ce ţeavă ai! Nu se poate!”, a glumit Loredana, în legătură cu prestaţia unui concurent.Îmi place ţeava de mică. Primul meu iubit se chema Ţeava, de asta!”, a explicat Loredana.

Foto: Facebook

  1. Bă și la vârsta de 45 de ani e bună de ”Țeavă” !
    Arată beton !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.