I se umpluse casa de ȘOARECI și de un miros ÎNGROZITOR. Când a aflat de la ce, a intrat ÎN STARE DE ȘOC!

I se umpluse casa de ȘOARECI și de un miros ÎNGROZITOR. Când a aflat de la ce, a intrat ÎN STARE DE ȘOC!

O femeie de 24 de ani din Walthamstow (Londra), mamă a doi copii, a alertat autoritățile după ce a observat un miros ciudat în locuința sa. În ultimele luni, femeia avusese parte de o invazie de șobolani, căreia cu greu i-a făcut față.

A pus capcane prin toată casa și într-o dimineață a descoperit patru șoareci morți sub canapeaua sa. Însă, pe măsură ce zilele treceau, în locuință se simțea un miros din ce în ce mai ciudat, pe care cu greu l-a mai suportat. În cele din urmă, Sandie Mitchell s-a decis să cheme autorităţile, pentru a rezolva problema.

Ce au descoperit poliţiştii a fost de-a dreptul şocant! În apartamentul situat sub locuința femeii, a fost descoperit cadavrul unui bărbat, care intrase în putrefacție. S-a stabilit că acesta murise de aproximativ 3 săptămâni, iar cadavrul fusese mâncat de șoareci.

Sandie le-a spus polițiștilor că nepotul bărbatului decedat a întrebat-o de câteva ori de unchiul său. Ea a bătut la ușa vecinului și cum nu a primit niciun răspuns, s-a decis să cheme autoritățile.

Tânăra şi cele două fiice ale sale, în vârstă de 4, respectiv un an, au fost cazate la un hostel până la curăţarea şi dezinfectarea locuinţelor. Acum, ele trebuie să se întoară acasă, după ce autoritățile le-au asigurat că nu se vor supune niciunui risc pe viitor.

 

FROM PAUL HARRISON AT CASCADE NEWS07824 351419/paul@cascadenews.co.uk SYNDICATED FOR THE WALTHEM FOREST GUARDIANA flat is infested with mice after a man’s body was left decomposing for THREE weeks. Residents at the block of flats in London now fear their health.Traps in Sandie Mitchell's flat in Walthamstow (11/1/2016) EL86590_4

Sursa: telegraph.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.