Iepurașul liberal a împărţit cadouri în centrul Aradului (GALERIE FOTO)

Iepurașul liberal a împărţit cadouri în centrul Aradului (GALERIE FOTO)

Organizația Municipală a Femeilor Liberale Arad a organizat joi, alături de consilierii municipali Geanina Pistru, Sergiu Bîlcea și Mariana Cismașiu, o acțiune prin care a oferit dulciuri și surprize copiilor, dar a facilitat și prezența iepurașului, personajul principal al sărbătorilor pascale atunci când vine vorba de copii.

Femeile liberale primit în schimb multe zâmbete și bucurie din partea micuților, motiv care le-a determinat să afirme că acțiunea, parte din amplul calendar de activități al organizației pentru acest an, a fost una reușită.

„Bucuria și zâmbetele celor mici ne determină să spunem că această acțiune a fost una reușită. Orice copil ar trebui să aibă parte, mai ales în preajma sărbătorilor, de puțină bucurie. Ne dorim să realizăm în continuare evenimente care să vizeze atât copiii, cât și tinerii, investind în aceștia, deoarece ei reprezintă viitorul societății nostre”, a declarat Adina Dumitrean, președintele Organizației Municipale a Femeilor Liberale Arad.

  1. Organizatia de femei!!! sa inteleg ca consilieru Sergiu Balcea este femeie…..lool

    Raspunde
  2. Nu mai fiti atat de perversi….nimic din ceea ce faceti nu faceti din suflet…..NUMAI DIN INTERES…..Lasati-o balta ….LUMEA ESTE SATULA DE VOI…Vine DNAsi la ARAD fii sigura GEANINA PISTRUI!!!! Rabdare…..

    Raspunde
  3. M-am uitat pe toate pozele dar nu l-am vazut pe consilierul Sergiu Bilcea. Sa inteleg ca el era cel costumat in iepuroi cu atatea iepuroaie in jur? 🙂

    Raspunde
  4. Disperate rau cotofenele astea basiste, frustrarea le da tarcoale vixoaselor…..cat despre Balciu…..un accident politic.

    Raspunde
  5. Astea au iesit cu porcul ma nu cu iepurasul! uitati-va la botul asa zisului iepuras, pai ala de de purcelus toata ziua ! ati gresit sarbatoarea ma fomeilor ma! sau ati iesit cu porcul din obisnuinta? =)))))

    Raspunde
  6. Ouale liberale is mai tari ca ouale socialiste, ca le dau la gaini sa mance boabe adevarate, iar la ceilalti le da cu aditivi si cu gluten. Si cocosii is mai virgonti.

    Raspunde
  7. elena va asteaptă 11 aprilie, 2015, 6:31 pm

    Un analfabet si două pdliste-noul pnl, huoo jegosilor.

    Raspunde
  8. ciupe traseistul so imbracat in IEPURAS sa incerce o diverisune pe langa acele cotofene dragi lui.

    Raspunde
  9. numai tot ai dati inainte cu liberalii ca voi sunteti PDL-isti.
    Am mai spus-o: adevaratii liberali sunt la PLR, nu s-au aliat cu ciuma
    BALTAZAR spune-mi la cate partide a mai fost Ciupe de ai spui traseist? cred ca a fost si ramane un liberal adevarat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.