Igaş i-a cerut lui Tăriceanu să explice ABUZUL săvârşit de comisia de numărare a voturilor din Senat

Igaş i-a cerut lui Tăriceanu să explice ABUZUL săvârşit de comisia de numărare a voturilor din Senat

Senatorul liberal Constantin Traian Igaş i-a cerut lui Călin Popescu Tăriceanu să explice abuzul săvârşit de comisia de numărare a voturilor în cazul respingerii solicitărilor DNA adresate Parlamentului.

„Cer public domnului Tăriceanu, în calitate de preşedinte al Senatului, să explice abuzul săvârşit de comisia de numărare a voturilor care a redactat procesul-verbal ce a fost însuşit şi de domnia sa şi care a adus atingere imaginii publice a Senatului României, lucru semnalat de mai multe ambasade străine, mass-media şi opinia publică din România. Cred că în seama preşedintelui Senatului şi a comisie de numărare a voturilor se poate reţine un abuz în serviciu, care s-ar putea solda cu o plângere penală din partea celor care se simt lezaţi de acest abuz”, a precizat senatorul Constantin Traian Igaş.

  1. Iaca no, ma branconierule care esti ….tu ai fi bun cel mult sa ii faci pantofi lu Tariceanu.

    Raspunde
  2. Cea mai spurcata floare, Crin si inima zburdalnica !!!! Postacilor din PLR

    Raspunde
  3. Doar mitici nu stiu limbajul vanatoresc din Arad,

    Raspunde
  4. lasa netu mo ,ca nu ai produs nimic azi, mor puradei de foame ,dute si sapa dupa niste fer

    Raspunde
  5. Ai un calculator? Poti sa faci bani frumosi, legal, cu plata SIGURA pt. munca ta si IMEDIATA, primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile de castig. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa! Detalii la email: ea251966@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.