DRAMĂ/ Copil de trei ani, MORT în sala de operaţie. CE S-A ÎNTÂMPLAT (VIDEO)

Anchetă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce un copil de trei ani a murit imediat după ce a suferit o operaţie în zona inghinală.

Medicii i-au făcut o operaţie de rutină, de coborâre a unuia dintre testicule, însă băieţelul nu s-a mai trezit din anestezia generală.

De remarcat, că în urmă cu o lună şi jumătate, medicii i-au mai mai făcut, fără probleme, o intervenţie chirurgicală de acest tip, la celălat testicul, sub anestezie generală. Acum însă copilul nu s-a mai trezit din anestezie.

Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a precizat că decesul a survenit în timpul procesului de trezire a pacientului şi a fost cauzat de un stop cardio-respirator.

Părinţii micuţului sunt disperaţi şi revoltaţi, mai ales că au mai pierdut un copil în vârstă de 21 de ani. Familia îl acuză pe medicul anestezist, un specialist cu mulţi ani de experienţă, că l-ar fi supus pe copil la două anestezii generale într-un interval prea scurt de timp.

Acum, explicaţiile sunt aşteptate de la medicii legişti, care trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Video: youtube (Antena1)

  1. in romanica se poate muri in spitale si daca ti ai rupt degegul mic de la picior si poti sa fii sigur ca singurul vinovat e mortul

    Raspunde
  2. medici anestezisti sant foarte putini in romania ,iar cum acestia sant foarte solicitati ,este foarte posibil ,ca la o astfel de operatie de rutina , sa nu fi fost decat rezidentul practicant

    Raspunde
  3. tot spitalul e plin de ciori afganistane inlocul medicilor nostrii…..

    Am ajuns sa ne trateze ciorile borate si urat miroasitoare… Rusine medicilor aradeni !!!!

    Rusine sistemului !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.