Igaş: „Putem să ne aşteptăm ca, printr-o ordonanţă de urgenţă, PSD să readucă colectivizarea în România”

Igaş: „Putem să ne aşteptăm ca, printr-o ordonanţă de urgenţă, PSD să readucă colectivizarea în România”

Dacă astăzi, în şedinţa de Guvern, se aprobă ordonanţa care suspendă pentru 10 zile Legea care le interzice aleşilor locali să îşi schimbe partidele în timpul mandatului, atunci avem o altă încălcare flagrantă a Constituţiei şi a legii în România, consideră senatorul democrat-liberal Constantin Traian Igaş. Acesta afirmă că, din disperare, PSD recurge la acte de forţă majoră într-o perioadă atât de apropiată de alegerile prezidenţiale.

„Trebuie tras un semnal de alarmă împotriva acestor acte ale Guvernului Ponta care a preluat modelul Năstase din perioada 2000-2004. Victor Viorel Ponta ar trebui să nu uite expresia «cel ce ridică sabia, de sabie va pieri»”, a declarat Constantin Traian Igaş.

Acesta spune că ACL a semnalat deja ambasadele occidentale despre această încercare a Guvernului PSD de a pune presiune pe aleşii locali iar în cazul în care vor adopta această ordonanţă, Avocatul Poporului ar trebui să sesizeze Curtea Constituţională.

„La cât de prost stau cu banii adunaţi la buget, riscă să nu aibă ce împărţi primarilor forţaţi să semneze pe carnetul de partid cu sigla PSD. Ba mai mult, spun că administraţiile sunt blocate la nivel local, acesta fiind motivul principal pentru care PSD s-a văzut nevoit să dea această ordonanţă. Administraţiile sunt blocate din cauza PSD care, la nivel local, atacă numirile de viceprimari de la alte partide. Şi atunci Guvernul PSD spune că vrea să repare ce face administraţia PSD. Praf în ochi! În aceste condiţii, putem să ne aşteptăm ca, printr-o ordonanţă de urgenţă, PSD să readucă colectivizarea în România”, a mai declarat senatorul arădean.

  1. Colectivizare !!!!!!! Caprarie !!!!! Ha ha ha, rau am ajuns cu comunisti astia !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.