Igaş: „Românii vor putea vedea cu ochiul liber care este diferenţa reală şi cruntă dintre PNL şi PSD!”

Igaş: „Românii vor putea vedea cu ochiul liber care este diferenţa reală şi cruntă dintre PNL şi PSD!”

În ultimii ani, Parlamentul României a devenit una dintre cele mai detestate şi criticate instituţii publice de către cetăţeni. Pe lângă faptul că majoritatea românilor consideră că statul este cel mai prost administrator, arestările în masă din ultima perioadă le-a amplificat acestora şi sentimentul nesiguranţei şi al neîncrederii, statul fiind văzut ca unul „mafiot şi profund corupt”, se arată într-un comunicat de presă al senatorului liberal Constantin Traian Igaş.

„Partidul Naţional Liberal este decis să contribuie efectiv la identificarea şi punerea în practică a soluţiilor care să consolideze democraţia şi statul de drept. În acest sens, PNL va supraveghea respectarea legislaţiei anticorupţie şi va da în continuare posibilitatea justiţiei să îşi urmeze parcursul. Liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii, respectiv pentru începerea urmăririi penale pentru toţi parlamentarii, pentru domnul deputat Theodor Nicolescu şi pentru domnii senatori Dan Şova şi Darius Vâlcov. Votul parlamentarilor PNL va fi unul transparent, la vedere, pentru eliminarea eventualelor suspiciuni, însă se vor confrunta cu votul secret al parlamentarilor PSD, aceştia încercând să blocheze, din nou, bunul mers al justiţiei române”, se arată în comunicat.

În acest context, Igaş afirmă că „românii vor putea vedea cu ochiul liber care este diferenţa reală şi cruntă dintre PNL şi PSD! PNL este un partid reformat care susţine justiţia, este un partid deschis, este un partid pro-european care susţine statul de drept iar PSD-ul este un partid nereformat, un partid eronat cu principii bolşevice, un partid pe care domnul preşedinte executiv PSD, Liviu Dragnea, îl vede ca pe un partid cu pistolul la tâmplă”.

Loading...
  1. Da sa vedem ce se va intampla azi .

    Raspunde
  2. Ce abureli branco,, românii știu care-i diferența între pdl și toți ceilalți, sau crezi că dacă te-ai vopsit uităm…no no..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.