Ilie Cheșa: „Aradul are nevoie de o administrație eficientă, nu de exerciții de imagine care nu aduc nimic bun arădenilor”

Ilie Cheșa: „Aradul are nevoie de o administrație eficientă, nu de exerciții de imagine care nu aduc nimic bun arădenilor”

Ilie Cheșa susține că Aradul are nevoie de o administrație eficientă, nu de exerciții de imagine care nu aduc nimic bun arădenilor.

Consilierul municipal social-democrat Ilie Cheșa este de părere că administrația liberală, condusă de primarul Călin Bibarț, a abandonat în ultimele luni misiunea pentru care a fost trimisă în fruntea orașului, fiind preocupată mai mult de imagine, decât de rezolvarea problemelor arădenilor.

„Vedem în ultimele luni doar acțiuni de imagine, din partea celor care vremelnic conduc Primăria Aradului. Domnul Bibarț ne oferă zilnic show-uri care au ecou în toată presa națională, cum e deja celebra aprindere a bradului de Crăciun în luna lui Cuptor. În aceeași categorie intră și plimbările cu trotineta sau rondurile de seară, spectacole de zi cu zi care nu rezolvă problemele arădenilor. Aradul are nevoie de o administrație eficientă, care vara să rezolve problemele țânțarilor, gunoaielor, salubrității stradale și iarna să se ocupe de bradul de Crăciun sau tramvaiul lui Moș Crăciun. Aradul are nevoie de o administrație care să promoveze orașul prin valorile culturale, prin sport, prin istoria noastră bogată, prin clădirile superbe care ar trebui renovate, nu prin show-uri care fac din Arad subiect de glume în presa națională”, precizează Cheșa.

„Avem nevoie de oameni serioși în fruntea orașului, care să rezolve problema pasajului de pe centură, a CET-ului, să finalizeze asfaltarea tuturor străzilor, pentru că suntem totuși în anul 2021 și nu e normal să avem încă străzi de pământ. Sunt zone fără canalizare, fără iluminat public, încă avem tramvaie de acum 50 de ani care circulă în Arad și sunt un adevărat pericol public, avem unități de învățământ nemodernizate de zeci de ani. Sunt atât de multe de făcut în Arad, încât un politician preocupat cu adevărat de administrarea orașului n-ar mai avea timp de „glumițe“ pe rețelele de socializare. Așteptăm cu toții seriozitate din partea administrației locale, findcă avem destul de făcut în Arad“, declară consilierul municipal PSD Ilie Cheșa (foto).

  1. Ilie -postnatalu,iarasi te faci de comedie..cu articole servite?! PSD-isti aradeni se fac de rasul ratelor mute cu asemenea……exponenti!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.