Mai multe articole din rubrica "" ↑

Spectacolul „Ursu”, pe scena Teatrului de Vară

Spectacolul „Ursu”, pe scena Teatrului de Vară

Spectacolul „Ursu” va putea fi văzut săptămâna aceasta pe scena Teatrului de Vară din Arad.

Miercuri, 14 iulie, de la ora 20, la Teatrul de Vară va fi pus în scenă spectacolul „Ursu”, de A.P. Cehov.

Sinopsis

Iubirea nu alege. Vine, de fiecare dată, pe nepregătite și, de cele mai multe ori, poveștile se nasc între personalități diametral opuse.

Atașată de amintirea soțului ei, văduva Elena Ivanovna Popova jură că va trăi în izolare, până la sfârșitul zilelor, avându-l alături doar pe valetul Luka. Dar la conac apare tânărul moșier Grigori Stepanovici Smirnov care caută să-și recupereze banii cu care soțul văduvei îi rămăsese dator.

Se spune că nici o poveste de iubire nu incepe până când precedenta nu este epuizată. Dar ce faci când marea iubire vine chiar la parastasul fostei iubiri?

Cu un discurs ce ironizeaza misoginismul, infatuarea si ipocrizia, Ursu’ este o comedie viscerală despre metehnele iubirii.

Biletele la spectacol pot fi achiziționate de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16), în fiecare luni și marți, între orele 9 – 16, și miercuri, între orele 9 – 16 și 18 – 20 (în limita a 200 de locuri) pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

La spectacole pot participa persoanele vaccinate anti-covid, cu test RT-PCR negativ (max. 72 ore), test antigen rapid (max. 24 ore), persoanele trecute prin boală (max. 90 zile).

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie).

Prețul unui bilet este de 5 lei.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.