Ilie Cheșa: CET Arad – O eternă gaură neagră, care înghite an de an sume exorbitante de la bugetul local

Ilie Cheșa: CET Arad – O eternă gaură neagră, care înghite an de an sume exorbitante de la bugetul local

Ilie Cheșa, consilier local al PSD, spune că astăzi consilierii locali vor vota și de această dată, în ședința de Consiliu Local, sumele pretinse, de două ori un milion de euro, pentru că nu pot să pericliteze sănătatea arădenilor.

„Dar pentru a mia oară domnilor liberali nu asta este soluția, pe termen scurt, mediu sau lung ! Până nu va veni un primar cu adevărat reponsabil, unul cu soluții viabile menite să reașeze instituția pe cursul ei normal, o să continuăm acest joc”, afirmă Cheșa.

 „La PNL totul are un preț, cel al incompetenței, al tăcerii și inducerii în eroare, prin omisiune, a arădenilor. Un liberal cârpește după alt liberal, care la rândul său a făcut la fel, perpetuând roadele nepriceperii celuilalt. Nu spun lucruri noi, PSD a atras atenţia de mai multe ori asupra modului greşit în care administraţia PNL a administrat cele două CET-uri arădene. Lipsa investiţiilor, incapacitatea de a atrage fonduri europene suficiente pentru retehnologizare şi parazitarea conducerii CET-urilor cu politicieni neavizaţi sunt doar câteva din cauzele actualui dezastru. O eternă gaură neagră, care înghite an de an sume exorbitante de la bugetul local. Veșnic am fost chemați, printr-un șantaj imoral indirect, să votăm zeci și zeci de milioane de Euro subvenții pentru ca arădenii să nu rămână în frig în mijlocul iernii. Doar că eterna tamponare a rănii nu rezolvă problema de fond, ineficiența CET și pierderile uriașe din rețea”, spune Ilie Cheșa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.