Ilie Cheşa: Mărirea capacităţii peluzelor Stadionului UTA poate fi asigurată din bugetul local

Ilie Cheşa: Mărirea capacităţii peluzelor Stadionului UTA poate fi asigurată din bugetul local

Ilie Cheşa, consilier local social-democrat arădean, subliniază cât de important este pentru sportul arădean mărirea capacităţii peluzelor Stadionului UTA, proiect care se va afla vineri pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal.

Microbist înfocat şi susţinător al echipei alb-roşilor, Cheşa este de părere că acest lucru trebuia să se întâmple încă de acum câţiva ani, când grupul social democrat a avut această iniţiativă.

„Am susținut acest proiect încă de la conturarea ideii, încercând mereu să impun, alături de colegii mei acest demers. Din păcate ne-am lovit în permanenţă de răceala şi refuzul consilierilor liberali. Contează acum mai puţin, pentru arădeni, jocul dublu al PNL şi încercarea din prezent de capitalizare de imagine. Important este că există garanţia finanţării din bugetul general al municipiului Arad şi evident că vineri ne vom pronunţa în favoarea acestui obiectiv. Ca un fapt îmbucărător, este bine că această etapă aduce un pas mai aproape finalizarea stadionului UTA şi aducerea sa la standarde UEFA, visul a mii de iubitori de sport din Arad”, spune Ilie Cheșa, consilier local municipal al PSD Arad.

Loading...
  1. uite un pupincurist, care acum a ramas fara protectie de la Bucuresti.
    Alaltaseara l-am vazut in zona Gradiste la cimitir, stand de vorba cu o doamna de companie… era tare zambaret! se pare ca i-a placut.
    Ce sa faci? numai e sef la ARR, nu poate fi sef la CNAIR Timisoara, asa ca se destinde pe unde poate!
    E ultima iesire a oamenilor din un PSD!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.