Amenzi USTURĂTOARE pentru firmele care au efectuat LUCRĂRI în centrul Aradului și în cartiere. Ce au făcut (GALERIE FOTO)

Amenzi USTURĂTOARE pentru firmele care au efectuat LUCRĂRI în centrul Aradului și în cartiere. Ce au făcut (GALERIE FOTO)

Operatorii care au derulat lucrări de infrastructură pe domeniul public al municipiului și nu au adus la starea inițială suprafețele afectate de săpături au fost verificați în vederea aplicării prevederilor legale de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal marți, 26 noiembrie 2019.

Un număr de zece sancțiuni contravenționale, în cuantum de 25.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor HCLM 235/2015, de aprobare a Regulamentului privind avizarea, executarea, urmărirea și recepționarea calitativă a lucrărilor edilitar-gospodărești (carosabil, trotuare, platforme, alei și zone verzi) din municipiul Arad vor fi aplicate în zona centrală, în proximitatea fostului cinematograf Dacia, pe Calea Aurel Vlaicu și în cartierul Micălaca, zona Miorița, anunță DGPLA.

În toate situațiile, fie că a fost vorba despre partea carosabilă sau trotuare, la încheierea lucrărilor operatorii au omis să remedieze deteriorările produse cu ocazia săpăturilor. În perioada următoare, verificările care vizează sancționarea contravențională a tuturor operatorilor care derulează lucrări de infrastructură pe raza municipiului, fără a respecta obligația de a readuce terenul la forma inițială, vor continua și în celelalte zone ale municipiului.

  1. In sfarsit vede si altcineva ceea ce vad zilnic : gropi ramase dupa lucrari facute in carosabil pe mai toate strazile . De exemplu groapa ramasa de ani de zile pe carosabilul din fata benzinariei MOL ( I.Maniu) , capace de canal care sar cand treci peste ele si iti loveste masina ( str.Onisifor Ghibu ) etc…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.