IMAGINEA ZILEI: „Arad, capitala verde a Europei!”

IMAGINEA ZILEI: „Arad, capitala verde a Europei!”

O fotografie postată pe Facebook în această dimineaţă, cu comentariul „Arad, capitala verde a Europei!”, strânge „Like” după „Like” pe reţeaua de socializare.

A fost realizată pe strada Andrei Mureşanu (fostă Ecaterina Varga) şi este emblematică pentru calitatea lucrărilor realizate în Arad în ultimii ani.

De remarcat, că groapa nu e aşa de ieri, de azi, ci de mai bine de o săptămână (foto, jos), fără să deranjeze pe nimeni din Primărie, în pofida faptului că însuşi edilul-şef Gheorghe Falcă e inginer de drumuri.

groapa Andrei Muresanu 1 groapa Andrei Muresanu 2

Foto: Alex Băltean

„Like” & „Share”, dacă vă place!

  1. Gh Falca e inginer de drumuri? ma faceti sa rad. el e inginer doar in politica in rest e tufa de venetia

    Raspunde
  2. bai da santeti culmea , e vina lui falca daca se surpa drumul, ajurea , vinovat este cel de sus ca a plouat , vinovati sant cei de la apa canal ca este canalizarea lor , vinovati sant cei care au asfaltat acel drum , ca au furat asfaltul ,si cel mai mare vinovat este ponta ca nu trimite bani suficienti ca acel drum sa poata fii reparat

    Raspunde
  3. penti esti beat. du-te la somn. vinovata e primaria pe al carui domeniu e gropoaia. iar daca s-a furat asfalt e probabil din cauza ca s-a cerut comision prea mare. 30 la suta iti suna cunoscut? in plus ce treaba are pontacul cu drumurile din municipiu? falca in schimb are dar nu si-o face! pricepusi?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.