Şeful Statului Major General participă, la Arad, la activităţile prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei

Şeful Statului Major General participă, la Arad, la activităţile prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei

Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă, va participa duminică, 25 octombrie, începând cu ora 10,30, la ceremonia de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor de la Păuliş, iar de la ora 11,30, va participa, la Arad, la ceremonia militară organizată la Monumentul Ostaşului Român din Piaţa Avram Iancu.

Ziua Armatei României este sărbătorită anul acesta printr-o serie de manifestări organizate în toate localităţile în care sunt unităţi militare, ţările în care România are acreditaţi ataşaţi ai apărării şi în bazele militare din teatrele de operaţii unde sunt dislocaţi militari români.

Cu prilejul Zilei Armatei României marile unităţi şi unităţile militare de pe întreg teritoriul ţării au fost organizate simpozioane, întâlniri cu veteranii de război, expoziţii, gale de filme, activităţi cultural-artistice şi sportive, spectacole şi activităţi de îngrijire a cimitirelor şi monumentelor eroilor. Militarii au fost prezenţi cu echipamente şi tehnică militară în şcolile, liceele şi colegiile din marile garnizoane în cadrul proiectului „Ziua Armatei României în şcoli”.

Foto: Agerpres

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.