IMAGINILE GROAZEI pe ȘOSEA: Lamborghini transformat într-un MORMAN DE FIARE după ce a intrat în plin într-un stâlp (VIDEO)

IMAGINILE GROAZEI pe ȘOSEA: Lamborghini transformat într-un MORMAN DE FIARE după ce a intrat în plin într-un stâlp (VIDEO)

Un bărbat a murit și un altul se zbate între viață și moarte în urma unui accident teribil. Cei doi erau angajați ai unui service auto și mergeau cu o mașină marca Lamborghini pentru a o înapoia proprietarului, un cunoscut luptător de arte marțiale din Rusia.

Mașina fusese lăsată în service pentru a fi modificată. Când a fost gata vopsită și cu suspensii noi, angajații service-ului au plecat cu mașina pentru a o preda proprietarului. Pe drum, șoferul a accelerat puternic și a pierdut controlul volanului.

Mașina s-a izbit violent de un stâlp și s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate. Șoferul a murit pe loc, în urma impactului, iar celălalt pasager al bolidului se află în comă.

El a fost transportat de urgență la spital de un motociclist, care a surprins pe camera de filmare de la motor minutele de după impact.

Atenție! Imaginile vă pot afecta emoțional!

https://www.youtube.com/watch?v=ZpMkVQjCWvU&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZpMkVQjCWvU&has_verified=1

Sursa: 15min.lt

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.