Să îl ajutăm pe David Creț!

Să îl ajutăm pe David Creț!

David Creț, un copil de numai 10 ani din orașul Sebiș, a fost diagnosticat cu o boală gravă și are nevoie de ajutor.

Băiețelul a început să aibă dureri la picioare, iar părinții au crezut inițial că este din cauza creșterii. Cu timpul însă, durerile s-au agravat și a fost dus la un medic. A primit tratament, dar starea lui nu s-a ameliorat.

David a fost supus unor investigații mai amănunțite și a fost diagnosticat cu „osteosarcom osteogenic tibie proximală dreapta”, o formă de chist tumoral osos. Momentan este internat în spital pentru tratament și pentru mai multe analize.

David Creț are nevoie de ajutor financiar pentru a se face bine. Toți cei care doresc să se implice pot face donații în aceste conturi, ale căror titulară este mama lui David, Ana Creț:

  • Ron: RO65BTRL00201201U57973XX;
  • Valută (Eur): RO85BTRLEURCRT00U5797301.

Pentru mai multe detalii despre situația lui David, puteți suna la numărul +40 754 401 255.

  1. Am auzit de acest caz deoarece sau implicat toate bisericile din Sebis.Cu totii ar trebui sa fim receptivi si sa-l ajutam pe acest copilas.

    Raspunde
  2. Ar trebui anuntat in toate bisericile din jurul Sebisului,nu numai cele ortodoxe,doar ca nu prea exista implicare din partea mai marelui poppilor.Poate e prea ocupat cu inscrierea automobilului din fata portii cumparat pe banii fraierilor.

    Raspunde
  3. […] Cazul său a fost relatat de numeroase mijloace mass-media în ultimii doi ani, timp în care David a trecut printr-o operație dificilă în Italia și apoi, printr-o perioadă grea de tratament la Spitalul „Louis Ţurcanu” din Timişoara. […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.