Important drum județean, modernizat din fonduri de la CNI

Important drum județean, modernizat din fonduri de la CNI

Drumul județean care face legătura între Zerind și Vărșand, care include și un pod peste Crișul Alb, a fost cuprins în lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI) pentru a fi finanțat, anunță Consiliul Județean Arad (CJA).

Acest proiect a fost cuprins în subprogramul „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” al CNI, la solicitarea CJA.

„Modernizarea acestui drum se încadrează în proiectul nostru de realizare a unei rețele de drumuri transfrontaliere, paralele cu granița cu Ungaria, de la un capăt la celălalt al județului. În primul rând decongestionăm traficul de pe DN 79 Arad – Oradea, iar în cel de-al doilea rând deschidem posibilitatea unor noi investiții în zonă, facilitând totodată o deplasare mai rapidă și mai sigură a forței de muncă”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Până în prezent sunt finalizate drumurile Nădlac – Pereg – Pecica, Pecica – Turnu, Turnu – Dorobanți, Dorobanți – Macea, Sînmartin – Grăniceri și Grăniceri – Pilu iar în curs de execuție sunt drumurile Curtici – Macea – Sânmartin, Sânmartin – Socodor (licitație contestată) și Socodor – Nădab.

  1. Felicitari PNL ARAD! UNII cu munca. altii cu dezinformari si manipulari atat stiu cei de la usr

    Raspunde
  2. […] post Important drum județean, modernizat din fonduri de la CNI appeared first on […]

    Raspunde
  3. Titlul corect al acestui articol este ” va fi modernizat ” ,deoarece abia a fost inclus in lista de investitii a CNI la solicitarea CJA !!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.