ÎN CE HAL a ajuns Aradul! Se fură din CIMITIRE ca-n codru (FOTO)

ÎN CE HAL a ajuns Aradul! Se fură din CIMITIRE ca-n codru (FOTO)

Hoții din orașul nostru sunt tot mai mulți și tot mai inventivi.

Povestea cu spărgătorii de mașini este deja una veche și cunoscută, iar acum apar alte probleme, în cimitire de data aceasta.

Da, în Arad se fură înclusiv din cimitire. Hoții au pus ochii pe acumulatorii noilor corupuri de iluminat, au vandalizat cutiile de pe stâlpi în care se aflau și le-au furat.

Deși edilul Călin Bibarț a spus că în cimitirul Pomenirea a fost sesizată această problemă, arădenii susțin că și în Gai sau la cimitirul Eternitatea hoții „operează” în același fel.

Ținând cont că aceste investiții s-au făcut din bani publici, cetățenii au toate motivele să se înfurie și să solicite noi măsuri pentru ca asemenea fapte să nu se mai întâmple.

Mulți susțin că instalarea unor camere de supraveghere ar fi de folos, alții spun că Poliția Locală nu își face treaba, iar o mare parte consideră că investiția în aceste corpuri noi de iluminat nici măcar nu avea vreun rost, deoarece cimitirele sunt închise pe timpul nopții.

 

 

  1. POLITIA LOCALA SA LUCREZE PE TREI SCHIMBURI.DIS DE DIMINEATA IN MASINILE INSTITUTIEI SUNT LA CAFEA,IAR DUPA MASA NU-I MAI VEDE NIMENI.IN ACESTE CONDITII SE POATE RENUNTA LA SERVICIILE LOR

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.