UPDATE/ O femeie, LOVITĂ pe TRECEREA DE PIETONI. În ce stare se află VICTIMA

UPDATE/ O femeie, LOVITĂ pe TRECEREA DE PIETONI. În ce stare se află VICTIMA

Un accident s-a produs în cursul serii trecute, în cartierul Micălaca.

Evenimentul rutier a avut loc la ora 21:00, pe Bulevardul Nicolae Titulescu. O femeie de aproape 80 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni.

Potrivit ultimelor informații, victima a fost accidentată de o șoferiță care mergea spre Podgoria. Accidentul a fost unul ușor, femeia fiind conștientă în urma impactului.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției și ale SMURD.

UPDATE/ Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că marți seara, în jurul orei 21, o femeie de 65 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu (dinspre Strada Voinicilor spre Podgoria), la trecerea de pietoni de la intersecția cu Strada Elena Drăgoi a surprins și accidentat o femeie de 78 de ani, din Arad, angajată în traversarea străzii. „În urma concluziilor medico-legale va fi stabilită gravitatea rănilor suferite, la prima vedere fiind vorba despre un accident ușor. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectorarului de Poliție Arad.

Foto (captură video): Cameniță Ovidiu

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.