În sfârșit și în orașul nostru! Ceva NOU și INTERESANT pentru toți arădenii

În sfârșit și în orașul nostru! Ceva NOU și INTERESANT pentru toți arădenii

După Timișoara, a venit și rândul Aradului să se bucure de acest eveniment. Indiferent de vârstă, toată lumea poate participa.

Este vorba despre proiectul „O carte pe lună”, fondat de către Giorgia Harasim, la Timișoara, unde a ajuns la a 42-a ediție.

Acest club de lectură a fost adus la Arad de către doi tineri, Alice-Catrinel Pușcașu  și Norbert Szűcs, pasionați de citit. Cei care iubesc cărțile sunt așteptați în data de 26 aprilie, ora 18:30, la librăria Cărturești din incinta Atrium Mall, la a treia ediție „O carte pe lună”. 

Tema este „literatură americană”, orice carte scrisă de un autor american, fie că este vorba de beletristică, biografie, dezvoltare personală, genul este la libera alegere.

Atmosfera este una deloc formală, se vor face dezbateri și se vor pune întrebări pe baza cărților citite de participanți.

Prima ediție „O carte pe lună” din Arad a avut loc în data de 23 februarie 2017, având ca temă „cartea ta preferată” și s-a bucurat de un mare succes. Participarea este gratuită.

Cei interesați pot găsi mai multe informații pe pagina de Facebook a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/176778112829611/

 

 

 

  1. Mulțumim, dragilor, și vă așteptăm la un ceai în Cărturești!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.