În spatele cortinei. The final countdown pentru Falcă

În spatele cortinei. The final countdown pentru Falcă

Știu, își fi putut să scriu pe românește, numărătoarea finală pentru Falcă, dar am vrut să le dau satisfacție utilizatorilor de Facebook, care, în surprinzător de multe situații, s-au dovedit nu doar cunoscători, ci și judecători imparțiali.

Preambulul fiind efectuat, să trecem la miezul problemei: Există toate datele concrete, nu doar indicii și semne, că atotputernicul Gheorghe Falcă va pierde președinția PNL Arad la următoarea Conferință Județeană. Asta, desigur, dacă nu o va ceda deliberat, refuzând să mai candideze, pentru a-și betona funcția la nivel național.

Falcă a câștigat absolut toate bătăliile politice, chiar și atunci când nimeni nu îi dădea vreo șansă, așa că înclin să cred că și de această dată va fi capabil să gestioneze o pastilă amară, încercând să transforme înfrângerea în victorie. Da, sunt sigur că Falcă va avea o funcție importantă la nivel național, dar nu va mai fi președinte al PNL Arad, adică, pe românește, nu va mai conduce Aradul. Nu o spun cu răutate, fac doar o analiză a situației de fapt.

Voi reveni cu argumente, pentru că sunt cu duiumul, dar, deocamdată, mă opresc aici.

Simion Todoca

  1. Bună tuturor!
    Din capul locului vreau să spun tuturor ca NU sunt PeSeDist .
    Aradul a avut in ultimi 100 de ai farmecul lui aparte , asta până in momentul in care a fost ales pentru prima dată primar.din calitate de cetățean restanțier cu lunile la blocul in care locuia , pana acum in aceste timpuri cand doar inspiratia lui in afaceri a facut ca el sa devină milionar in euro si Aradul de la un oraș modern la unul de nivel de comuna , sters ,trist , nesigur , sumbru fără nici o viziune sub inalta conducere la vedere lui Bibi și din umbrä a lui Falca Botox.
    Să ne fie rușine tuturor aradenilor ca nu știm să fim responsabili in ziua votului.
    Cu tristețe să salut simplu un amărât de cetățean al Aradului.

    Raspunde
  2. […] post În spatele cortinei. The final countdown pentru Falcă appeared first on […]

    Raspunde
  3. sunt primul care ma bucura ca va pleca Falca, dar tot trist rămân când vad ca rămâne Geanina Pistru, Cionca, Igas și restul de oameni cu bacalaureatul luat când aveau funcții datorita mizerabilului de partid PDL, acum ascunși sub fustita scurta a PNL., devenit PNL mânjit portocaliu. Deci sa nu ne bucuram numai când dispare gașca Falca, Cionca, Pistru, Igas și PNLul va trimite la groapa de gunoi a istoriei pe toți PDListii cu Boc în frunte.

    Raspunde
  4. prostii. Falca e etern

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.