Încă un CANDIDAT în lupta pentru Primărie. „Am pornit un demers independent”

Încă un CANDIDAT în lupta pentru Primărie. „Am pornit un demers independent”

Florin Galiș, fost consilier municipal, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului Arad.

Fostul președinte al Organizației Municipale PNL Arad, pe vremea când PNL Arad era PNL, nu un apendice al PDL local, a anunțat că va candida independent, pe o platformă mai largă care va atrage oameni, structuri și chiar partide.

„Pentru mine, Primăria nu e un scop în sine. Pentru mine, scopul în sine e Aradul. Orașul meu, al tău, al nostru. Un oraș căzut, un destin aproape martirizat. Nu mă mai interesează să aduc critici la ceea ce a fost. Am facut-o în ultimii 10-12 ani, pe vremea când unii comentatori aspri de acum cochetau cu dezastrul, ca să parafrazez un film deja clasic. Presa stă mărturie, cei interesați o știu. Mă interesează ce urmează. Cum poate fi capacitată energia pozitivă a unui oraș îngenuncheat, astfel încât să redevenim mândri de orașul nostru, să-l repunem pe harta locurilor cu standard bun de viață, pentru noi toți. Mă uit spre partide și candidați și văd cât sunt de macinate de orgolii mărunte, de candidați cu profile ciobite sau neclar conturate. De ceață conceptuală, de ideea luptei de uzură, care nu e una a ideilor , ci a intereselor și orgoliilor mărunte, adesea a mediocrității îmbrăcată cu sclipici. Pentru asta am spus că voi candida. Si, da, am pornit un demers independent, în care îmi doresc să atrag oameni, structuri și chiar partide, pe o platforma mai largă sub semnul dedicării sincere pentru Arad. Pentru a-l recupera ca spațiu urban, pentru a-l ridica din nou la statutul de «loc în care trăiești frumos». Asta e lupta mea. Nu poate fi doar lupta unui om, dar dacă la gândurile astea rezonează și alții, atunci vom avea o provocare pe cinste. Cine se bagă?, a declarat Florin Galiș.

Loading...
 1. Nici dracu’ nu-l votează pe cameleonul ăsta de Galiș!

  Raspunde
 2. Pasarea malai viseaza.

  Raspunde
 3. Nici nu se compara cu restul candidatilor semi analfabeti. iti dorim mult noroc si cu siguranta vei fi un candidat redutabil. Si daca chiar ne pasa de orasul nostru , atunci alegerea este simpla, Florin Galis

  Raspunde
 4. Mult noroc si suntem alaturi de tine . Si de data asta poate chiar reusim.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.