Sancțiuni DRASTICE pentru mai multe FIRME din Arad. Ce NEREGULI au descoperit polițiștii

Sancțiuni DRASTICE pentru mai multe FIRME din Arad. Ce NEREGULI au descoperit polițiștii

Sancțiuni drastice pentru nerespectarea prevederilor legale în materie de amplasare și autorizare a mijloacelor de publicitate și a autorizării lucrărilor de construcții le-au fost aplicate, în cursul lunii precedente, unor agenți economici care își desfășoară activitatea pe raza municipiului.

În urma controalelor tematice întreprinse în luna ianuarie a anului curent de către polițiștii locali cu atribuții de disciplină în construcții și afișaj stradal, un număr de 18 agenți economici au fost sancționați contravențional pentru neconformarea la normele sus-menționate, informează DGPLA. 

Cuantumul total al amenzilor aplicate, în luna ianuarie, pentru nerespectarea prevederilor Legii 185/2013, actualizată, privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate și ale Legii 50/1991/R, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții este de 32.000 de lei.

În perioada care urmează, reprezentanții DGPL Arad vor continua seria verificărilor tematice vizând intrarea în legalitate în privința amplasării și autorizării mijloacelor de publicitate și a lucrărilor de construcții.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.