UPDATE/ Incendiu la o fabrică din județ (FOTO)

UPDATE/ Incendiu la o fabrică din județ (FOTO)

Un incendiu a izbucnit joi, în jurul prânzului, la hala de producție a unei fabrici de peleți din localitatea Secusigiu.

Potrivit primelor informații, ard paiele din care urmează să fie fabricați peleții. La fața locului intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD iar în sprijin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Secusigiu cu o autospecială de stingere.

Incendiul se manifestă în interiorul halei pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, fără flacără doar cu degajări de fum.

UPDATE 1/ „Incendiul este localizat, se acționează pentru stingere și îndepărtarea efectelor negative ale acestuia”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE 2/ „Astăzi, 24 noiembrie, în jurul orei 12.45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în hala de producție a unei fabrici de peleți din localitatea Secusigiu. Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu: două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu 9 subofițeri. În sprijinul echipajelor a intervenit și SVSU Secusigiu cu o autospecială de stingere. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul halei, la paiele utilizate în procesul de fabricare a peleților, fără flacără doar cu degajări de fum pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.  Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, salvând astfel hala de producție și utilajele aflate în interior. Au ars aproximativ 20 de metri pătrați de paie iar pereții halei au fost degradați. Din fericire nu s-au înregistrat victime, în hală neaflându-se persoane la momentul producerii incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad..

Foto/Video: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.