Incendiu PUTERNIC la o balastieră din județ. Trei CAMIOANE au fost MISTUITE de flăcări (FOTO)

Incendiu PUTERNIC la o balastieră din județ. Trei CAMIOANE au fost MISTUITE de flăcări (FOTO)

Un incediu puternic a avut loc miercuri seara la o balastieră din județ.

Detașamentul de Pompieri Arad a fost alertat, în jurul orei 22, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la trei camioane (3 cap tractor) la balastiera de la Șofronea. La locul incendiului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, 10 subofițeri și SVSU Șofronea.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție cele 3 camioane ardeau generalizat și violent, incendiul fiind favorizat atât de observarea acestuia cu întârziere cât și de anunțarea târzie a acestuia.

„În urma verificărilor executate după finalizarea intervenției pe camerele de supraveghere incendiul a fost observat la ora 21.05 iar apelul la 112 a fost efectuat la 21.44, în prima fază personalul din balastieră a încercat să stingă incendiul. S-a acționat aproximativ o oră pentru limitarea propagării deoarece în vecinătatea celor trei camioane  erau parcate alte șapte. După aproximativ două ore de intervenție incendiul a fost stins fără să se propaga la alte camioane. Cel mai probabil incendiul a fost cauzat de un scurt circuit electric”, precizează George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.