Mihai Fifor: „Nu vom face compromisuri, alianțe circumstanțiale sau jocuri politicianiste ieftine”

Mihai Fifor: „Nu vom face compromisuri, alianțe circumstanțiale sau jocuri politicianiste ieftine”

Mihai Fifor, senator social-democrat arădean, susține că PSD rămâne principala forță de opoziție în CLM și CJA Arad.

Fostul candidat din partea PSLC pentru Primăria Aradului spune că „nu vom face compromisuri, alianțe circumstanțiale sau jocuri politicianiste ieftine”.

„Nu am dorit, în mod deliberat, să fac comentarii la cald, așteptând să se așeze rezultatele și implicit configurația și repartiția mandatelor rezultate în urma votului cetățenilor. Lor și în primul rând lor, arădenilor, le mulțumim pentru încrederea acordată! Am luptat frumos, demn și corect pentru Aradul așa cum ne-am dori să fie într-o bună zi. Am format de asemenea o echipă nouă, ambițioasă și 100% dedicată oamenilor. Acel PSD Arad, reformat despre care vorbeam în februarie, eliberat de orice suspiciune de blat sau compromisuri cu administrația liberală. O echipă căreia îi mulțumesc, cu tot sufletul, pentru efortul supraomenesc depus și pentru determinarea cu care au înțeles să ducă aceasta bătălie”, declară Fifor.

„Principiile noastre rămân de neclintit! Vom fi principala forță de opoziție, vocea cea mai articulată atât în Consiliul Local Municipal cât și în Consiliul Județean. Valorile noastre rămân integritatea, performanța, profesionalismul și transparența. Nu vom face compromisuri, alianțe circumstanțiale sau jocuri politicianiste ieftine. Ne vom bate pentru interesele fiecărui arădean, pentru fiecare localitate din județ, pentru fiecare cartier din municipiu, pentru că lupta noastră de abia începe. Nu vom lăsa nesancționat niciun abuz al administrației PNL, la fel cum vom face tot ceea ce este omenește posibil, pe cale legală, pentru a ne impune proiectele dedicate acestui oraș și județ drag. Este datoria noastră față de oameni. Pentru că despre asta va fi de azi înainte. Despre și pentru oameni”, conchide Mihai Fifor, senator social-democrat arădean.

 

  1. dle Fifor de ce-i rapiti dlui Emilian Pintea sansa de a deveni viceprimarul Aradului?

    Raspunde
  2. fifor de ce nu pleci in tara ta?

    Raspunde
  3. Dle Fifor, chiar nu a ti fost inspirat sa va coborati la nivelul unei candidaturi la o primarie de oras mediocru. Stiu ce in momentul de fata nu aveati o alternativa politica viabila, dar mai bine faci un pas in spate si stai linistit o perioada decat sa i ti pui la bataie toata cariera politica , doar pentru a ,,prinde,, o functie mediocra. Speta seamana foarte mult cu arderea intre coloane a domnului Geoana , cand a fost impins sa candideze la primaria capitalei. Pe langa toate acestea, a-ti mai comis greseala de a va inconjura de oameni nepotriviti proiectului dvstra. De multe ori un mic pas inapoi la momentul potrivit poate insemna un maret pas inainte…..

    Raspunde
  4. dupa alegerile parlamentare PSD Arad nu va mai exista

    Raspunde
  5. Nea Fifore , fi faza , daca esti baiat destept si orientat sustine pt. functiile de viceprimar pe cei din USR-PLUS si pe cei din PMP ( sau UDMR ) depinde de negocieri , in felul asta mai treci si tu niste proiecte , in caz contrar vei disparea din politica aradeana , si tu si PSD-ul ! HAI , la treaba !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.