Încep înscrierile la concursul „Aradul Curat”

Încep înscrierile la concursul „Aradul Curat”

Primăria Municipiului Arad anunţă că în perioada 16 iunie – 16 iulie se va desfăşura concursul „Aradul curat”. Concursul aflat în acest an la cea de-a patra ediţie se adresează asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului şi are drept scop îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a condiţiilor de habitat.

Înscrierile la concurs se fac în perioada 01-15 iunie. Vizitele în teren pentru evaluare sunt propuse să se desfăşoare în cursul lunii iulie iar cu ocazia Zilelor Aradului se va organiza festivitatea unde vor fi premiate cele mai bine îngrijite blocuri, în cadrul unui eveniment devenit deja tradiţie.

Cererile de înscriere la concursul „Aradul Curat” se depun la Serviciul Relaţii cu Publicul (Registratura Primăriei), camera nr. 5 din Palatul Cenad, program zilnic între orele 8-18, vineri între orele 8-16, unde se pot completa şi cereri tip. Pentru informaţii suplimentare privind desfăşurarea consursului asociaţiile locative se pot adresa Serviciului Informare Cetăţeni din cadrul Primăriei, la telefon 0257-281850, interior 305.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.