Încep lucrările pentru un nou drum de legătură cu judeţul Bihor

Încep lucrările pentru un nou drum de legătură cu judeţul Bihor

La Consiliul Judeţean Arad a avut loc, astăzi, semnarea contractului de lucrări privind reabilitarea şi modernizarea unor tronsoane ale drumului judeţean 792 A Bocsig – limită cu judeţul Bihor.

„Orice dezvoltare începe cu consolidarea infrastructurii. Îmi doresc o dezvoltare uniformă în infrastructura rutieră. Prin aceste investiţii creşte implicit nivelul de trai, pentru că drumuri bune înseamnă baza unei construcţii economice şi sociale sănătoase”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Valoarea totală a conctactului este de 2.052.421 de lei (fără TVA) durata maximă de execuţie a lucrărilor fiind de 6 luni iar lungimea însumată a tronsoanelor reabilitate de circa 9,2 km. Reabilitarea drumului a fost cuprinsă în programul de investiţii al Consiliului Judeţean, instituţia fiind cea care finanţează lucrările.

Nicolae Ioţcu susţine că, prin modernizarea acestui drum, se va deschide o rută alternativă spre judeţul Bihor. „Consiliul Judeţean Arad pune un accent important pe modernizarea infrastructurii rutiere, întocmind proiecte pentru acestea şi căutând surse de finanţare, în ciuda diminuării bugetului instituţiei, conform legii bugetului de stat pe 2015”, a completat Nicolae Ioţcu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.