Începe cel mai mare show de fashion din oraș, ARAD FASHION DAYS! Ce a pregătit CĂTĂLIN BOTEZATU pentru acest eveniment (FOTO + VIDEO)

Începe cel mai mare show de fashion din oraș, ARAD FASHION DAYS! Ce a pregătit CĂTĂLIN BOTEZATU pentru acest eveniment (FOTO + VIDEO)

Arad Fashion Days va avea loc în perioada 23-24 Noiembrie 2019 și se va desfășura la Palatul Cultural  Arad.

Celebrul designer Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, fashion editor al revistei Elle și jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, au fost invitații speciali ai conferinței de presă care a avut loc astăzi la Sala Ferdinand din cadrul Palatului Adminstrativ.

Aceștia, împreună cu organizatorii evenimentului și reprezentanții autorităților locale, au vorbit despre ce va însemna Arad Fashion Days, ce le-au pregătit arădenilor și despre cât de important este un eveniment de o asemenea anvergură pentru orașul nostru.

„Ne bucurăm că încă de la prima ediție am reușit să aducem la Arad cele mai mari nume din moda românească, designeri în vogă ai momentului, influenceri și bloggeri consacrați din industria de fashion și lifestyle, împreună cu designeri arădeni, timișoreni și invitați atât din țară cât și din străinătate, care vor delecta publicul cu creații vestimentare deosebite, linii de accesorii și bijuterii. Este primul eveniment de asemenea anvergură în Arad și primul care după 20 de ani va aduce din nou pe scena modei arădene designeri renumiți atât din România cât și din afara granițelor țării”, spun organizatorii.

Show-urile de fashion vor începe la orele 19:00 și cuprind defilările pe catwalk a câte 14 designeri Sâmbătă – 23 Noiembrie și 13 designeri Duminică – 24 Noiembrie, având un total de 27 de designeri în cele două zile: Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, George Hojbotă, Lilyn, Cozacone, Andreea Cuciureanu, Artisans d’Amour, Ștefan Muscă, Paul Micșa, Salon Angelo, Clara Rotescu, Tudor Tailor, Chic By Vali Cioban,tAlexandru Raicu, Alda Ciceu, Diana Molnar, Mirabel, Optica Veszi, Kiki Dumitrescu, Luminița Balazs, Aura Dumitru, Men’s Style Fashion, Dorotheea Ozsvar, Bianca Ilonca, Cosette, Ellis By Eli Laslean.

Deschiderea evenimentului va fi făcută de cel mai cunoscut designer din România, care a organizat show-uri de fashion pe fiecare continent, de la New York sau Las Vegas, la Winsock în Namibia, Islanda, Indonezia și în toate marile capitale ale Europei. În calitate de special guest, Cătălin Botezatu, va deschide show-ul cu o colecție impresionantă de haute couture denumită Animal Instinct.

Vor urma designeri din Arad și din țară, unii deja consacrați, care îi vor încânta pe cei prezenți cu colecții special create pentru a le lansa în cadrul acestui eveniment și a căror piese sunt apreciate de iubitorii de fashion ori de câte ori au ocazia, iar alții la început de drum, studenți sau absolvenți ai facultățiilor de artă și design a căror creații art nouveau vor exploda pe scenă în cele două zile de eveniment.

Printre designerii invitați organizatorii îi amintesc pe Clara Rotescu, Romanița Iovan, Eli Lăslean, Alda Ciceu, Vali Cioban, Ștefan Muscă, Alexandru Raicu, Kiki Dumitrescu și George Hojbotă.

Deschiderea show-urilor de duminică va fi făcută de nimeni altul decât cel mai mare designer de avangardă din România, George Hojbotă, designerul avangardist, controversat, opulent, dramatic, haute couture care va aduce pe șcena Arad Fashion Days un adevărat pelerinaj vestimentar cu mixuri de linii și forme, volumetrii, suprapuneri și texturi diferite care se încheagă într-o colecție spectaculoasă din care nu vor lipsi suprizele.

https://www.facebook.com/newsarad.arad/videos/1196036287273108/

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.