Începe furnizarea energiei termice în municipiu

Începe furnizarea energiei termice în municipiu

Vești bune pentru arădeni, la sfârșitul acestei săptămâni, CET Hidrocarburi va demara, etapizat, probele la cald ale sistemului centralizat de încălzire.

Este decizia luată de conducerile Primăriei Arad și cea a producătorului și furnizorului de energie termică din municipiu, având în vedere scăderea temperaturilor exterioare, mai ales pe timpul nopții. 

„Am luat în calcul și faptul că de luni se reiau cursurile în unitățile de învățământ și ne dorim ca sălile de clasă să fie încălzite pe când vin elevii. Intrăm așadar în parametri normali, deși prețurile sunt încă îngrijorător de mari pentru noi.  Nu intenționăm să mărim prețul gigacaloriei și sunt convins că vom trece cu bine peste această iarnă, așa cum am trecut și peste cea anterioară”, a declarat primarul Călin Bibarț.

În cazul în care se constată neetanşeităţi la instalaţia interioară, asociaţiile de proprietari/locatari se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231367 sau 0357/412233, acesta având program permanent.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.