Începe LICITAREA LOCURILOR de PARCARE de la blocuri. Ce parcări sunt vizate în această etapă

Începe LICITAREA LOCURILOR de PARCARE de la blocuri. Ce parcări sunt vizate în această etapă

SC RECONS SA a anunţat organizare de licitaţii pentru atribuirea locurilor de parcare aferente mai multor blocuri din municipiul Arad.

Astel, marţi, 13 aprilie 2021, la ora 12, în incinta Patinoarului Municipal, va fi organizată licitația pentru atribuirea locurilor de parcare de reședință în cazul locatarilor domiciliaţi începând de la blocul 580 şi până la blocul 585, conform listelor afişate la intrările în imobile sau avizier. În caz de vreme nefavorabilă, licitația va fi amânată, anunţă organizatorii.

„Prezența pentru licitație începe de la ora 11. Pentru a respecta normele de distanțare socială, vă rugăm să vă prezentați o singură persoană / solicitare / apartament. Purtarea măştii este obigatorie în locația desfășurării licitației. Persoanele care nu pot participa la licitație pot delega o altă persoană  printr-o împuternicire de mână și copie de pe cartea de identitate a titularului care solicită loc”, a declarat Laurenţiu Puf, şeful Serviciului Parări de Reşedinţă din cadrul RECONS.

În aceleaşi condiţii, joi, 15 aprilie 2021, de la ora 12,30, va fi organizată licitația pentru atribuirea locurilor de parcare de reședință în cazul locatarilor domiciliaţi începând de la blocul 548 şi până la blocul 567, conform listelor afişate la intrările în imobile sau avizier.

Informații suplimentare pot fi obține la numărul de telefon 0257 – 280.097.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.