Începe recensământul general al circulației rutiere

Începe recensământul general al circulației rutiere

Astăzi, 4 aprilie, începe recensământul general al circualției rutiere pe drumurile naționale, județene și pe autostrăzi.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, în luna aprilie, are loc recensământul de circulaţie rutieră pe autostrăzile de pe raza judeţelor: Alba, Arad, Hunedoara şi Timiş, precum şi pe o parte din drumurile naţionale de pe raza judeţelor: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, în următoarele date:

4 aprilie 2022  în intervalele orare 8 – 12 şi 14 – 18;

12 aprilie 2022  în intervalele orare 8 – 12 şi 14 – 18.

Posturile în care se desfăşoară recensământul de circulaţie rutieră sunt semnalizate printr-un jalon aşezat pe partea dreaptă a drumului pe care este montată o plăcuţă cu numărul postului. Amplasarea posturilor este în afara platformei drumului, neafectând traficul rutier.

În posturile de recensământ amplasate pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale durata înregistrării va fi de 8 ore/zi, în timp ce pe drumurile județene durata va fi de 14 ore/zi.

Recensământul se va face, în toată țara, timp de 7 zile în lunile cu trafic mediu (aprilie, mai, octombrie, noiembrie) și timp de trei zile în lunile cu trafic maxim (iulie, august).

Sursa foto: DRDP Timișoara

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.