A început lupta între Pecica şi Zăbrani!

A început lupta între Pecica şi Zăbrani!

Duelul pentru obţinerea locului de baraj din liga a patra începe să se intensifice. Despărţite de trei puncte în clasament, Progresul Pecica şi Victoria Zăbrani doresc să îşi asigure încă din această iarnă supremaţia pentru retur. Liderul a reuşit transferul unor jucători importanţi, ca Moisă, Dobricean sau Capătă, în timp ce Leo Pinţa încă îşi calculează atent paşii făcuţi în această direcţie. Tocmai pentru a avea şanse mai mari în retur, Zăbraniul vânează jucători din curtea rivalei la promovare!

„Recunoaştem, îi dorim pe fraţii Ponta de la Pecica. Având în vedere că ei şi-au dus jucători cu experienţă, nu cred că îi vor mai putea păstra şi pe aceştia. Şi decât să nu joace acolo, mai bine vin la noi. Îi aşteptăm sâmbătă la reunire, sperăm să putem conta pe ei chiar dacă nu am oficializat deocamdată actele. Nu mă tem de transferurile pe care le-a făcut Petcuţ, pentru că nu are cum să joace cu toţi pe care i-a dus! Trebuie să îi omogenizeze, să echilibreze lotul. Noi avem sprijinul conducerii şi al primarului Marian Toader şi ne dorim să câştigăm toate punctele din retur. Această echipă de la Zăbrani are un viitor frumos, dacă vom continua cu acelaşi profesionism”, ne-a declarat Leo Pinţa.

De cealaltă parte, Mihai Petcuţ nu pare dispus să renunţe atât de uşor la doi dintre cei mai vechi jucători din lotul său. „Într-adevăr, m-a sunat Leo Pinţa să mă întrebe de cei doi. I-am spus de la bun început că trebuie să vorbesc cu ei, dacă vor să plece şi după aceea îi dau un răspuns. Eu mă bazez pe cei doi jucători pentru care mi-am făcut planuri şi sunt incluşi. Sunt şi din Pecica, deci au un avantaj. Doar că între timp, am luat legătura cu fraţii Ponta şi mi-au spus că nu vor să plece, aşa că acest transfer nu mai e de actualitate”.

Între timp, Mihai Petcuţ a reuşit să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor şi l-a adus în curtea sa pe Flavius Băd, experimentatul atacant care a fost pus pe liber în această iarnă de către Pâncota. Din punct de vedere al cantonamentelor, Zăbraniul va urca la Moneasa începând cu data de 22 februarie, în timp ce Pecica va efectua unul pe plan local. Trupa lui Leo Pinţa, clasată pe locul secund în clasamentul ligii a patra, va disputa amicale cu Giarmata, Ineul şi Sebişul. Pecica va confrunta Becicherecul Mic şi Ineul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.