INCREDIBIL! Își DOREA încă o FETIȚĂ, iar MEDICII au pus-o să DECIDĂ care dintre cei trei BEBELUȘI va TRĂI: Alegerea ei a șocat CADRELE MEDICALE (GALERIE FOTO)

INCREDIBIL! Își DOREA încă o FETIȚĂ, iar MEDICII au pus-o să DECIDĂ care dintre cei trei BEBELUȘI va TRĂI: Alegerea ei a șocat CADRELE MEDICALE (GALERIE FOTO)

O familie cu trei băieți a decis să aibă și o fetiță, dar nu credeau că o să li se întâmple așa ceva.

La scurt timp după decizie, Chloe s-a dus la un control pentru a se asigura că fătul este sănătos, dar în locul unei fetițe, femeia urma să aducă încă trei copii pe lume, doi băieți și o fetiță.

După 28 de săptămâni de sarcină, Chlose a mers la un nou control, iar medicii i-au dat o veste șocantă: Fetița era slab dezvoltată şi toate semnele indicau că nu va supravieţui.

După o perioadă de gândire, Chloe le-a dat medicilor răspunsul: „Vreau să duc sarcina la capăt și să nu renunț la niciun copil“.

„Nici nu mă mai puteam concentra. Auzeam ce spune doctorul, dar cuvintele pur şi simplu nu păreau să se lege… Ştiam doar că toți copiii mei trebuie să trăiască… Am cântărit bine ambele variante, dar pur şi simplu nu puteam să renunţ la fetiţa mea… Ştiam că e puternică, ştiam că e o luptătoare, doar rezistase 28 de săptămâni în pântec fără să beneficieze de nutrienţii necesari supravieţuirii, ca fraţii săi”, a mărturisit Chloe, pentru presa locală.

În ziua în care urma să nască, femeia și-a luat soțul și au mers la maternitate, iar după câteva ore de travaliu a născut, fără probleme, doi băieți perfect sănătoși. Ulima venită pe lume, a fost Pearl. Deși era slăbită, fetița a rezistat, iar acum și-a ajuns frații din urmă.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.