INEDIT: Injurii la adresa primarului din Ineu, venite din partea unui fost primar! Cum s-a sfârșit totul

INEDIT: Injurii la adresa primarului din Ineu, venite din partea unui fost primar! Cum s-a sfârșit totul

Lucru inedit la Ineu: Injuriile adresate primarului Călin Abrudan în campania electorală s-au soldat cu o faptă bună.

Astfel, autorul, nimeni altul decât Ioan Dan Șimon, fost primar social-democrat al comunei Șimand, și-a recunoscut greșeala și, mai mult decât atât, pentru că a fost iertat (și a scăpat de un proces în instanțele de judecată!) a donat 5000 de lei unor familii nevoiașe din Ineu.

„În urma unor injurii gratuite și total nefondate care mi-au fost aduse pe platforma de socializare «Facebook», în urmă cu ceva timp, am hotărât să îi intentez proces autorului, cu scopul de a-l învăța o lecție: aceea a DREPTĂȚII, a ASUMĂRII și a POLITEȚEI.
Reacția mea a adus mai mult decât atât, făcându-l pe autor (în urma unei discuții de comun acord) ca azi, 18.11.2020, în semn de iertare pentru afirmațiile defăimătoare lansate în spațiul public, să pună la dispoziția a cinci familii din Ineu, suma totală de 5.000 de lei.
Trecând peste inconfortul personal pe care mi l-a creat, îi mulțumesc, pe această cale, pentru acțiunea caritabilă și îi accept public scuzele!”, a povestit Călin Abrudan, primarul orașului Ineu.

Foto: pineuar.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.