INEDIT: Intră în galeria portretelor Face-Europe, la Centrul de Vizitare Ceala (FOTO)

INEDIT: Intră în galeria portretelor Face-Europe, la Centrul de Vizitare Ceala (FOTO)

Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului invită arădenii să se alăture proiectului internațional non-profit Face-Europe (www.face-europe.eu).

Astfel, doritorii sunt așteptați săptămâna aceasta la Centrul de Vizitare Ceala – unde au poposit chiar inițiatorii proiectului, Wilfried König și Lisbeth Löffler – pentru a-și spune povestea în timp ce li se realizează portretul. Ulterior, toți cei care au participat la proiect vor fi invitați la o expoziție uriașă care va avea loc undeva în Europa, în cadrul căreia vor fi expuse portretele și vor putea fi aflate și poveștile din spatele lor.

„Pornind de la motto-ul Parcului Natural Lunca Mureșului – Cărări deschise către natură, locuri și oameni, ne îndreptăm, și de această dată, atenția către comunități și îi așteptăm pe arădeni la Centrul de Vizitare, să ia parte la acest proiect interesant pentru care ne-am oferit toată susținerea”, a declarat Fulviu Olimpiu Moga, directorul R.N.P. Romsilva Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. De remarcat, că primul subiect pe care Wilfried König și Lisbeth Löffler l-au avut în Arad a fost Gabriel Herlo, biologul Parcului Natural Lunca Mureșului. Acesta îi încurajează pe arădeni să i se alăture în galeria portretelor Face-Europe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.