INEDIT/ România are un MUZEU AL CORUPȚIEI: Poți vizita și tu Galeria Șpăgilor!

INEDIT/ România are un MUZEU AL CORUPȚIEI: Poți vizita și tu Galeria Șpăgilor!

„Corupții noștri au ridicat șpaga la rang de artă. Unele șpăgi sunt atât de incredibile, încât nici nu știi dacă-s adevărate sau inventate!”, susțin inițiatorii unui proiect inedit, lansat de curând în România.

Poți afla răspunsul la întrebări legate de cazurile de șpagă din țara noastră dacă vizitezi Muzeul Corupției în România.

Acesta te întâmpină cu o Galerie a Șpăgilor intitulată „De la milioane de euro la o oaie”, dar și cu un Test al Șpăgilor.

Galeria Şpăgilor ilustrează cele mai cunoscute şpăgi din România, în timp ce Testul Şpăgilor, îți pune la încercare cunoștințele în materie de corupţie.

Proiectul se concentrează pe cel mai des întâlnit act de corupţie din ţara noastră: ŞPAGA.

„Valoarea atât de neînsemnată a unor şpăgi şi perseverenţa cu care se ia şpagă, în condiţiile în care zi de zi apare câte o ştire cu cineva arestat pentru asta, au fost un semnal de alarmă pentru noi: se ia şpagă ca stil de viaţă”, precizează Denisa Armaşu, Senior Copywriter – Kinecto Isobar.

Muzeul tematic a fost lansat de Agenţia de marketing digital Kinecto Isobar cu ocazia Nopții Muzeelor. Printre lucrările expuse în muzeu sunt: „Şpagă în cimitir”, „Tablouri şi lingouri”, „Şapte uşi de la Buhuşi”, și „Pod în Comuna Şanţ”.

Muzeul Corupţiei poate fi vizitat și online, pe www.muzeulcoruptiei.ro.

Mai multe informaţii se regăsesc pe pagina de Facebook a proiectului – www.facebook.com/MuzeulCoruptiei.

Pentru realizarea Muzeului, inițiatorii proiectului au studiat zeci de cazuri şi au ales cele mai incredibile şpăgi din istoria României.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.