Ineul, față în față cu rivala Sebișului și a UTA-ei!

Ineul, față în față cu rivala Sebișului și a UTA-ei!

Cristi Sculici și elevii săi s-au întors cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Lugoj, pornind astfel perfect în partea a doua a sezonului. Însă mâine, cu începere de la ora 15, va da piept cu Mama Mia Becicherecul Mic, formația clasată pe locul al doilea în seria a patra din al treilea eșalon fotbalistic al țării. Oaspeții vin după un rezultat de egalitate acasă cu Turceniul, care i-a încurcat în planurile pentru promovare.

„După cele întâmplate etapa trecută, și la capitolul moral Ineul stă mai bine. O victorie la Lugoj nu o obții ușor, pe când noi nu ne așteptam să nu trecem de Turceni. Din fericire, în fotbal niciun meci nu seamănă cu altul, iar atâta timpt cât voi fi antrenor la Beciceherec îmi voi îndemna elevii să încerce să câștige orice meci, indiferent de adversar“, a declarat Narcis Petre, antrenorul oaspeților.

De cealaltă parte, Cristi Sculici a menționat: „Avem destule argumente de partea noastră, o să încercăm să le materializăm la ora meciului, având în cap doar cele trei puncte. Respectăm orice adversar, cu atât mai mult echipa de pe locul doi. Ne-am propus ca în acest retur să nu mai avem statutul de surpriză, chiar dacă plăcută, ci vrem să ne facem respectați.“

Formații probabile:

CS Ineu: Bujor – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu, Stănaia – Filimon, Mașniță.

Mama Mia: Filip – Ștefanovici, Telescu, M. Toma, Negruț – Hodiș, Luță, Z. Radu, Balaure – Sturza, Steop

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.