Infracțiuni de Ziua Copilului: au furat 22 de tablete de ciocolată dintr-un supermarket

Infracțiuni de Ziua Copilului: au furat 22 de tablete de ciocolată dintr-un supermarket

Un grup de bărbați, probabil din cauză că au dorit să se simtă din nou copii cu ocazia zilei de 1 iunie, au furat 22 de tablete de ciocolată dintr-un supermarket din Alfa. Comportamentul lor suspect a fost sesizat de jandarmi, care i-au prins în Piața Gării.

„În noaptea de 31 mai / 1 iunie a.c., la câteva minute după miezul nopții, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine publică în zona Piața Gării din municipiul Arad, a observat un grup de persoane care prezentau un comportament ce a atras atenția. Jandarmii au procedat la identificarea persoanelor depistate, acestea fiind patru bărbați cu vârsta între 24 și 41 de ani. Pe timpul percheziției corporale efectuate, asupra unei dintre persoane au fost găsite 22 tablete de ciocolată. La verificări, a rezultat că, înainte cu câteva ore de a fi depistate, persoanele le-au sustras, dintr-un supermarket situat în cartierul Alfa din municipiul Arad. Acestea au recunoscut că au mai sustras și produse cosmetice, pe care au reușit să le vândă, până în momentul în care au fost identificate de către jandarmi”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Arad.

Cele patru persoane sunt susceptibile de săvârșirea infracțiunii de furt, iar jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.