Infrastructura pentru tramvaie va fi modernizată! Despre care tronson din municipiu este vorba

Infrastructura pentru tramvaie va fi modernizată! Despre care tronson din municipiu este vorba

Sistemul de transport public din Arad trebuie să rămână o prioritate importantă pentru dezvoltarea municipiului şi în acelaşi timp un obiectiv constant pe linia îmbunătăţirii condiţiilor de mobilitate a cetăţenilor, spune consilierul local social-democrat Cosmin Buruc

Tocmai de aceea este vital să se dezvolte o infrastructură ce încurajează creșterea ponderii deplasărilor nemotorizate în preferințele arădenilor, este de părere Buruc.

„Teoria şi retorica necesită să fie întotdeauna însoţite de practică şi evident de măsuri concrete menite să pună în valoare un concept. În acest spirit ne-am şi pronunţat astăzi în mod pozitiv pe linia modernizării infrastructurii de tramvaie pe tronsonul str. Pădurii (între str. Abatorului și str. Condurașilor). Am votat cu multă convingere acest proiect ce presupune reabilitarea întregii rețele de linii de tramvai și a rețelei de contact aferente cu gândul la siguranța circulației şi în perpectiva utilizării de vagoane moderne pe această rută. Ideea de bază şi obiectivul central este în mod cert creşterea gradului de confort şi mobilitate al arădenilor care merită un sistem de transport public eficient, atractiv şi accesibil”, spune consilierul PSD Arad Cosmin Buruc.

Foto articol: arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.