Iniţiativă publică: „A venit timpul ca arădenii să recâștige controlul orașului lor”

Iniţiativă publică: „A venit timpul ca arădenii să recâștige controlul orașului lor”

Sebastian Bulumac şi echipa sa le propun arădenilor un formular prin intermediul căruia îşi pot spune părerea în legătură cu problemele oraşului.

De asemenea, cetăţenii îşi pot exprima şi opiniile referitoare la ceea ce ar trebui făcut în municipiu. Totul pentru a găsi soluţii la problemele arădenilor.

„Împreună cu echipa mea credem că a venit timpul ca arădenii să recâștige controlul orașului lor. E vremea ca politicienii să nu mai administreze orașul ignorând prioritățile reale ale cetățenilor. Dimpotrivă, normalitatea înseamnă ca arădenii să indice politicienilor direcția în care trebuie să meargă orașul. Ca un prim pas spre împlinirea acestei dorințe, vrem să vă oferim posibilitatea ca prin completarea următorului formular să vă puteți face cunoscute gândurile referitoare la ceea ce vă place sau nu vă place în orașul nostru și ce ar trebui făcut ca Aradul să fie un loc în care să trăim cu toții mai bine și mai frumos. Formularul nu vă solicită date personale, vrem doar să adunăm cât mai multe dintre opiniile dumneavoastră. Pentru a găsi soluții la problemele arădenilor, după centralizarea răspunsurilor, vom iniția dezbateri care să ducă la schimbările pe care le propuneți”, le transmite Sebastian Bulumac arădenilor.

Formularul poate fi completat aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdwAk8RGFZ7dhln7NDb6fc4g_-IukBNg7WXw-tjNHjym7o9g/viewform?fbclid=IwAR3bY2aL-M3ed27JFmu5q6BPgYT96LVzPp6xP0UWxaOqTLZ2pAqfZmC2UII

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.