Instanţa i-a dat câştig de cauză lui Eugen Rovenţa, fostul rector al UAV

Instanţa i-a dat câştig de cauză lui Eugen Rovenţa, fostul rector al UAV

Prof. univ. dr. Eugen Rovenţa, revocat din funcţia de rector al Universităţii Aurel Vlaicu în urma unei decizii a Senatului Universităţii, afirmă într-un comunicat de presă că a primit câştig de cauză în instanţă, în încercarea sa de a-şi reface imaginea publică.

În urma unui proces întins pe o lungă perioadă de timp, prof. univ. dr. Eugen Rovenţa a obţinut, din partea Curţii de Apel Braşov, o decizie definitivă şi irevocabilă. Astfel, prin decizia nr. 1095/R/27.03.2014, Curtea de Apel a decis: „Admite în parte acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Rovenţa Eugen Ionel contra pârâtei Universitatea «A. Vlaicu». Se menţin o parte dispoziţiile sentinţei civile nr. 597/01.03.2011 a Tribunalului din Arad referitoare la anularea Hotărârii nr. 174/22.07.2008 emisă de Senatul Universităţii «A. Vlaicu» referitor la demiterea din funcţia de rector”.

„Am avut întotdeauna încredere în justiţia din România şi mă bucur că nu m-am înşelat. Prin această decizie, mi s-a reparat onoarea atât de grav terfelită de cei care au decis revocarea mea şi, practic, denigrarea unei bogate cariere didactice universitare şi ştiinţifice”, a declarat prof. univ. dr. Eugen Rovenţa, în comunicatul de presă.

Foto: Google+

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.